Gyakori kérdések

Mind az elektromos padlófűtés mind pedig az elektromos fűtőpanelek önálló fűtésként alkalmasak egy helyiség vagy akár egy teljes épület fűtésére.

Az általunk forgalmazott elektromos fűtési megoldások megfelelnek a legszigorúbb műszaki előírásoknak is így 100%-ig biztonságosak.

Nem, mert hagyományos dugvillával a konnektorba csatlakoztatható.

Igen, a vezeték megvágása nem jár garanciavesztéssel. Ilyen módon elrejthető a vezeték és a konnektor a panel mögött.

Nem, egyszerű, hagyományos egy fázisról üzemeltethető.

Valóban nem olcsó a villanyfűtés, ugyanúgy sokba kerül, mint a gáz. Az üzemeltetési költségei körülbelül megegyeznek egy hagyományos gázkonvektoros fűtéssel.
Az elektromos fűtés nagy előnye az egyszerű és olcsóbb kiépítés illetve a karbantartás mentes működés

Futárral küldjük, a feladást követő napon megérkezik Önhöz, utánvéttel tudja rendezni a számlát, a csomagban minden esetben benne van a megrendelt áru, a számla, használati utasítás.

Irányadónak a 40W/légköbméter teljesítmény a megfelelő egy általános szigetelésű házban, ha bizonytalan a választásban lépjen kapcsolatba velünk.

A vásárlási kuponokat bárki igénybe veheti aki rendelkezik kuponkóddal. A kuponon meghatározott kedvezmény minden termékre igénybe vehető. Kupon kedvezmény igénybevételére csak a weboldalon leadott rendelések esetén van lehetőség.

A padlóburkolat megválasztása fontos szempont egy padlófűtési rendszer esetében. 

 Szerencsére a legtöbb napjainkban alkalmazott burkolat típus alkalmas padlófűtéshez a megfelelő rögzítési és rétegrendi szabályok betartása mellett.

A legideálisabb a kő és járólapok alkalmazása. Nagyon jól kombinálható padlófűtéssel a laminált parketta és a vinyl burkolatok. A padlószőnyeg és a fa burkolatok alkalmazása nem javasolt.