WARMUP elektromos padlófűtések

Építkezéshez, felújításhoz - minden helyiségbe

Egyszerűen használható, karbantartásmentes rendszerek tanácsadástól a beszerelésig. Bekerülési költsége akár milliókkal kevesebb lehet, mint egy gázkazános fűtésnek. Kérj árajánlatot ingyenes tanácsadással.

Miben segíthetünk?

Kérj ajánlatot és ingyenes útmutatást udvarias szakértőnktől

Nem csak egyszerűen fűtés

Miért elektromos padlófűtést?

Gondoskodó kényelem

A leghűvösebb érintésű padlókból is egyetlen gombnyomásra kellemes meleget varázsol

Modern és megújuló

Használd ki a pályázatok és támogatások adta lehetőséget a korszerű és takarékos otthonért

Pontos és megbízható

Az építkezés bosszantó csúszásai közepette pontosan érkezünk és határidőre végzünk

Biztosított nyugalom

Karbantartásmentes, egyszerű használat és akár élettartam garancia európai gyártótól

Miért a WARMUP, miért velünk?

A kényelmedet szolgáljuk 15 éve.

Csutoricz Gábor vagyok, munkatársaimmal együtt az a célunk, hogy megbízható, modern megoldásokat nyújtsunk otthonod komfortjához.

A világ egyik legnagyobb gyártója, az angol WARMUP termékeit forgalmazzuk és szereljük be.

A cég németországi fejlesztőközpontjában tesztelt rendszerek már 70 országban vannak jelen és több, mint 2,5 millió háztartásban biztosítanak meghitt melegséget.

Nem szívesen ajánlanánk a távoli tájakról érkező, silány minőségű eszközöket. Ezért választottunk Európában gyártott, tesztelt és ellenőrzött fűtésrendszereket. Az általunk értékesített berendezések akár élettartam garanciával rendelkeznek.

Gyári képviseletként nem csak forgalmazunk, hanem tanácsadást nyújtunk és beépítjük a teljes rendszereket. Így az ügyfeleink csak megadják a kívánságaikat és a paramétereket. Következő lépésként pedig csak meg kell nyomni a start gombot.

Küldetésünk, hogy megismertessük az emberekkel ezt az egyszerű, megújuló energiát is hasznosító fűtési módszert. Az elektromos padlófűtések karbantartást nem igényelnek, bekerülési költségük pedig akár milliókkal kevesebb, mint más fűtési megoldásoknak, például egy gázkazános vagy hőszivattyús rendszernek.

beszéljünk!

Kérd ajánlatunkat és szakértőnk tanácsát

Lépj túl a kényelmetlenségeken

több milliós beruházások

elavult rendszerek

hűvös padlózat

bonyolult szerkezetek

elcsúszó határidők

költséges karbantartás

Ezeket elfelejtheted örökre!

Kérj ajánlatot és ingyenes tanácsadásunkat

Kattints a gombra

Add meg a kért adatokat és 2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot

Beszéljünk álmaid otthonáról

Pontosítjuk a kívánságaidat és, konkretizáljuk az ajánlatot

Élvezd a megnyugtató meleget

A gyors beszerelés után tisztaságot hagyunk és gombnyomásra kényelmet teremthetsz

Gyakori Kérdések

Ez járhat még a fejedben…

A WARMUP fűtőszőnyegek teljesítménye alkalmas arra, hogy önálló fűtésként is megfelelő legyen egy közepes vagy jó hőszigeteléssel rendelkező épület fűtésére.

Ez elsősorban az épület/helyiség méretétől és a hőszigeteléstől függ egy átlagos 15 m2-es szoba fűtéséhez általában 1500-1800 W ( 6-8 Amper) szükséges.

A fűtőkábel önmagában nem hibásodik meg csak akkor ha külső behatás okoz rajta sérülést pl. fúrás/vésés. A fűtőkábel gyári javítókészlettel megjavítható.

A várható fogyasztást első sorban az épület hőszigetelése határozza meg. Egy jól szigetelt új épület fűtése sokkal kevesebb költséggel jár mint egy régi korszerűtlen épület fűtése. Az épület hőszigetelésének ismeretében meg tudjuk határozni a várható költségeket.

A hőszigetelés alkalmazása jelentősen növeli a rendszer hatékonyságát. Legyen szó új épületről vagy felújításról, a hőszigetelés kulcsfontosságú a hatékony működés érdekében. A WARMUP többféle megoldást is kínál utólagos hőszigetelésre, kimondottan elektromos padlófűtésekhez.

  1. Kattints a gombra és add meg a kért adatokat.
  2. Spórolj időt és kapj pontos, személyre szabott tanácsokat a kérdőív kitöltésével – a kitöltőket gyorsabban tudjuk visszahívni, hiszen előre felkészülhetünk.
  3. Ajánlatot adunk Neked a teljes kivitelezésre. A tanácsadás nem jár további kötelezettséggel, tehát nem kell elfogadni az ajánlatot vagy bármilyen előleget fizetni, ha nem szeretnéd, hogy mi szereljük be a használatra kész padlőfűtést.
  4. Élvezd a megnyugtató kényelmet 🙂

Kattints a gombra, add meg a kért adatokat és töltsd ki a kérdőívet. Semmi mással nem kell készülnöd.

Ha nem szeretnéd tőlünk megvásárolni csapatunkkal beszereltetni a használatra kész padlőfűtést, akkor semmilyen kötelezettséged nincs.

Európai gyártó, a WARMUP termékeit forgalmazzuk. Ezeket a berendezéseket Németországban fejlesztik és tesztelik, ezért sokkal megbízhatóbbak a távoli tájakról érkező, silány minőségű, filléres eszközöknél. Az általunk értékesített rendszerek élettartam garanciával rendelkeznek. Tehát nem kell aggódnod, hogy a tél közepén a lakásodban is beköszönt a hideg.

Nem kell fáznod a költségektől

Akár milliókkal olcsóbb lehet a WARMUP elektromos fűtésrendszerek bekerülési költsége, mint egy gázkazános rendszeré. Kérj ajánlatot és szakértő tanácsot most.