Rólunk

Filozófiánk: prémium minőségű termékek a legmagasabb szintű kiszolgálással párosítva.
Az elégedett ügyfelekért!

Hogyan dolgozunk?

Árajánlatot készítünk

Az ingatlan adatait felhasználva, rövid határidővel.

Tanácsot adunk

Műszaki tanács a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásához.

Kivitelezünk

Elkészítjük Önnek a megtervezett elektromos fűtésrendszert.

A FűtésMarket-ről

A Fűtés Market egy olyan virtuális piactér – mondhatjuk MARKET -, ahol összegyűjtöttünk mindent, amit az elektromos fűtési rendszerekről tudni érdemes, és persze azt is, milyen termékeket érdemes beszerezni. A Fűtés Marketnél csak a legjobb minőséggel találkozhatsz: hiszen egy kiépített (beépített) rendszer nem hibásodhat meg! Gondolunk az egészségedre is: nem csak a legjobb minőséget, de a legkörnyezet- és egészségbarátabb termékeket is nálunk találod meg.
Hiszünk a minőségben és a precizitásban: csak a legjobb márkákat kínáljuk, amelyek már az egész világon bizonyítottak

A meleg otthonért

9

Elektromos fűtési rendszerek

Minden helyiségben alkalmazható fűtési megoldások, amelyek kül- és beltéren egyaránt használhatóak, akár kiegészítő fűtésként.

9

Ipari és terasz infrafűtések

Az infrasugárzók alkalmazásával könnyen és gyorsan tudunk kialakítani olyan fűtési megoldásokat, amik lehetővé teszik, hogy az adott helyiségben csak ott legyen meleg ahol dolgozunk.
9

Hó és jégolvasztó kábelek

Növelje biztonságát és kényelmét azáltal, hogy otthonát, épületeit az utakat és járdákat hómentesítő és fagyvédelemi rendszerrel látja el.
9

Csövek fagyvédelme

Az önszabályozó fűtőkábel alkalmazásával elkerülhető például kültéri vízvezetékek, tűzoltó berendezések és folyadékok tárolására szolgáló tartályok elfagyása.
Konyha

Éves tapasztalat

Befejezett projekt

Bemutatótermünkben megnézheti és kipróbálhatja termékeinket, szakértő kollégáink segítenek a megfelelő fűtési megoldás kiválasztásában. A kiválasztott termékeket azonnal meg is vásárolhatja.
Amennyiben a kivitelezést is ránk bízza, biztos lehet benne, hogy fűtésrendszere a legmagasabb minőségben készül el, hogy hosszú ideig biztosítsa Önnek és családjának a komfortos és meleg otthont.

Kapcsolat

Keressen minket bizalommal!

2800 Tatabánya, Tavaszmező u. 2

Nyitva tartás: H-P, 9:00 - 16:00

+36 30 728 7660

Közösségi média felületünk