Norvég elektromos fűtőpanelek

Tekintse meg prémium fűtőpaneljeinket 5 év teljes körű cseregaranciával és ingyenes házhoz szállítással.

Válasszon fűtőpaneljeink közül!

Adax NEO WiFi

Vezérelje fűtését okostelefonjával, így a fűtésrendszere valóban csak akkor működik mikor Önnek szüksége van rá.

Adax NEO

Magyarország egyik legnépszerűbb fűtőpanelje. Letisztult design, takarékosság és minőség, ez az ADAX NEO.

ADAX WiFi Compact

Az ADAX Wifi Compact készüléke nagy teljesítményt rejt egy kisebb méretű készülékházban.


BEHA

Egyszerűség és megbízhatóság a két legfontosabb tulajdonsága a BEHA fűtőpanelnek.


Glamox

Ha rossz a szigetelés, nagy a belmagasság, vagy extrém hideg van, akkor érdemes megismernie a GLAMOX fűtőpanel családot.

Miért népszerűek az elektromos fűtőpanelek?

Az ADAX elektromos fűtőpaneleink a legjobb választás otthonához. Az ADAX nemzetközileg elismert márka, amely prémium minőségű termékekkel rendelkezik. Termékeink kiemelkednek a minőség mellett a design terén is, így stílusosan illeszkednek bármilyen belső térbe.

Az ADAX fűtőpanelek jelentős előnye, hogy önálló fűtési rendszert biztosítanak. A panelt könnyen és házilag is fel lehet szerelni, így nem szükséges szakember segítségét igénybe venni. Egyszerűen csak a falra kell felszerelni, és csatlakoztatni az elektromos hálózathoz.

Kérjen ajánlatot!

Bizonytalan a választásban? Bízza ránk magát és töltse ki adatlapunkat, hogy segíthessünk a legjobb választásban.

Előnyök

Karbantartásmentes

Az ADAX fűtőpanelek karbantartásmentesek, így a hosszú távú üzemeltetésben sem okoznak problémát. A panelek pormentesek, és nem igényelnek semmilyen takarítást vagy karbantartást. Így időt és pénzt takaríthat meg és önnek csak a kellemes meleget kell élveznie.

Könnyen kezelhető

Az ADAX fűtőpanelek könnyen kezelhetőek és programozhatóak. A beépített termosztát révén könnyedén szabályozható a hőmérséklet, így mindig optimális körülményeket teremthet otthonában. A panelen található egyszerű vezérlőfelület lehetővé teszi a könnyű kezelést, így mindenki egyszerűen használhatja.

Hasznos információk fűtőpanel választásához

A fűtőpanel kiválasztásánál első sorban az épület hőszigetelési tényezői határozzák meg a megfelelő teljesítményt. Általánosságban alkalmazott a 40W/légköbméter teljesítmény ami egy közepesen szigetelt ház esetében megfelelő. Gyakorlati példával: Helyiség alapterülete 20 m2, belmagassága 2,5 m. Ebben az esetben 20m2 x 2,5m = 50 légköbméter x 40W = 2000W teljesítményű fűtőpanel szükséges az adott helyiség fűtésére.
Nem szükséges. A fűtőpanelek egy hagyományos dugvillával rendelkeznek. Rögzítse a falra a fűtőpanelt majd egyszerűen csak dugja be egy konnektorba és máris üzemeltetheti a fűtőpanelt. Igény esetén a fűtőpanel közvetlenül is beköthető az elektromos hálózatba. A vezeték megvágása nem jár garancia vesztéssel.
Az általunk forgalmazott fűtőpanelekre 5 év teljes körű cseregarancia vonatkozik amelyet a gyártók garantálnak Önnek.
A fűtőpanelek bárhol elhelyezhetők az adott helyiségben ahol erre lehetőség van. Ajánljuk az ablak alá történő felszerelést a hagyományos radiátorokhoz hasonlóan.