Elektromos fűtés termékek

Elektromos padlófűtés

Az elektromos padlófűtés egyre népszerűbbé válik a modern otthonokban. Ez a fűtési rendszer diszkrét és hatékony megoldást kínál a hideg talaj melegítéséhez. Nálunk minden padlótípushoz talál megoldást.

Fűtésmarket telepítés

Elektromos fűtőpanel

Ha gyorsan üzembe helyezhető megoldást keres, akkor az elektromos fűtőpanelek lehetnek a megoldás. Ezek a modern és stílusos készülékek nemcsak hatékonyan melegítenek, hanem esztétikai értékkel is rendelkeznek. 

Elektromos törölközőszárító

A fürdőszobák nélkülözhetetlen tartozéka egy elektromos törölközőszárító ami komfortos érzést biztosít, akár önálló fűtésről van szó vagy csak a komfort érzetét szeretné biztosítani egy meleg törölközővel.

 

Termosztátok

A termosztátok elengedhetetlenek minden elektromos fűtési rendszerhez. Ez a kis eszköz lehetővé teszi Önnek, hogy szabályozza a fűtési rendszer be- és kikapcsolását, valamint a hőmérséklet beállítását. 

Padlófűtés hőszigetelések

Az elektromos fűtés hatékonyságának növelése érdekében fontos a megfelelő hőszigetelés. Ez nemcsak csökkenti az energiafogyasztást, hanem csökkenti a hőveszteséget is.

 

Terasz és csarnokfűtés

Vendéglátó helye van, és szeretné megnövelni a profitját egy télen is üzemelő terasszal? Műhelye, raktára van és gondjai vannak a fűtéssel? Az infra sugárzók ideális megoldást nyújtanak ezekre a problémákra.

Csövek fagymentesítése

Egy megfagyott csővezeték sok bosszúságot és anyagi kárt tud okozni. A Warmup önszabályozó fűtőkábelei megoldást nyújtanak erre a problémára.

 

Hó és jégmentesítés

A hó és jégolvasztó kábelek védelmet nyújtanak a hó és jég okozta problémák ellen. Térkövek és aszfalt burkolatok esetén is alkalmazhatóak, megkönnyítve a területek tisztítását és segít a balesetek megelőzésében.

 

Villanykazánok

A BOSCH kiváló minőségű villanykazánjai , gyorsan beszerelhető és hatékony megoldást nyújtanak amennyiben meglévő fűtésrendszerét szeretné elektromos fűtéssel ellátni.

 

Időtálló fűtésrendszereket alkotunk!

Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy minden ügyfelünk egy biztonságos és hosszú távon megbízható fűtésrendszer tulajdonosa lehessen.

Kapcsolat

Keressen minket bizalommal!

2800 Tatabánya, Tavaszmező u. 2

Nyitva tartás: H-P, 9:00 - 16:00

Közösségi média felületünk