Elektromos fűtés termékek

Számunkra fontos, hogy minden ügyfelünk egy biztonságos és hosszú távon megbízható fűtésrendszer tulajdonosa lehessen. Lépjen kapcsolatba velünk ha szeretné szakértőink segítségét a megfelelő termék vagy rendszer kiválasztásához.

Elektromos padlófűtés

Az elektromos padlófűtés egyre népszerűbbé válik a modern otthonokban. Ez a fűtési rendszer diszkrét és hatékony megoldást kínál a hideg talaj melegítéséhez. Nálunk minden padlótípushoz talál megoldást.

Elektromos fűtőpanelek

Ha gyorsan üzembe helyezhető megoldást keres, akkor az elektromos fűtőpanelek lehetnek a megoldás. Ezek a modern és stílusos készülékek nemcsak hatékonyan melegítenek, hanem esztétikai értékkel is rendelkeznek. 

Elektromos törölközőszárító

A fürdőszobák nélkülözhetetlen tartozéka egy elektromos törölközőszárító ami komfortos érzést biztosít, akár önálló fűtésről van szó vagy csak a komfort érzetét szeretné biztosítani egy meleg törölközővel.

Terasz- és csarnokfűtés

Vendéglátó helye van, és szeretné megnövelni a profitját egy télen is üzemelő terasszal? Műhelye, raktára van és gondjai vannak a fűtéssel? Az infra sugárzók ideális megoldást nyújtanak ezekre a problémákra.

Termosztátok és kiegészítők

A termosztátok elengedhetetlenek minden elektromos fűtési rendszerhez. Ez a kis eszköz lehetővé teszi Önnek, hogy szabályozza a fűtési rendszer be- és kikapcsolását, valamint a hőmérséklet beállítását. 

Padlófűtés hőszigetelés

Az elektromos fűtés hatékonyságának növelése érdekében fontos a megfelelő hőszigetelés. Ez nemcsak csökkenti az energiafogyasztást, hanem csökkenti a hőveszteséget is.

Csövek fagymentesítése

Egy megfagyott csővezeték sok bosszúságot és anyagi kárt tud okozni. A Warmup önszabályozó fűtőkábelei megoldást nyújtanak erre a problémára.

Hó- és jégmentesítés

A hó és jégolvasztó kábelek védelmet nyújtanak a hó és jég okozta problémák ellen. Térkövek és aszfalt burkolatok esetén is alkalmazhatóak, megkönnyítve a területek tisztítását és segít a balesetek megelőzésében.

Villanykazánok

A BOSCH kiváló minőségű villanykazánjai , gyorsan beszerelhető és hatékony megoldást nyújtanak amennyiben meglévő fűtésrendszerét szeretné elektromos fűtéssel ellátni.

Tudjon meg mindent az elektromos fűtésről!

Miért egyre népszerűbb az elektromos fűtés Magyarországon?

Egy fűtésrendszer kiválasztásánál fontos szempont kell hogy legyen a megbízható működés a hosszú élettartam.

Az utóbbi években jelentősen megnőtt a jó minőségű elektromos fűtési megoldások iránti kereslet.

Ebben közrejátszanak:

  • az új szigetelési eljárások meghonosodása
  • a jó minőségű nyílászárók elterjedése
  • a napelemrendszerek kedvező ára
  • és a tudatos vásárlói döntések is.

Nézze meg fűtőpaneljeinket!

Időtálló fűtésrendszereket alkotunk!

Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy minden ügyfelünk egy biztonságos és hosszú távon megbízható fűtésrendszer tulajdonosa lehessen. Ezért csak prémium kategóriás európai gyártók termékeit kínáljuk.