Warmup elektromos padlófűtések

Milyen burkolat típushoz keres megoldást?

Járólap és kő burkolat

Laminált parketta

Vinyl vagy padlószőnyeg

Új épület vagy aljzatbeton

Miért népszerűek?

A Warmup fűtőszőnyeg és fűtőkábel termékei rendkívül népszerűek Magyarországon mert…

Az utóbbi években jelentősen megnőtt a jó minőségű elektromos fűtési megoldások iránti kereslet. Ebben közrejátszanak:

Családi konyha.padló hőszigetelés.Fűtésmarket

Kérjen ajánlatot!

Bizonytalan a választásban? Bízza ránk magát és töltse ki adatlapunkat, hogy segíthessünk a legjobb választásban.

Termékkategóriák

SPM fűtőszőnyeg

Az SPM fűtőszőnyeg a legvékonyabb 1,8 mm-es fűtőszállal és Élettartam garanciával. Legjobb megoldás járólapokhoz és kő burkolatokhoz. 

WLFH fűtőszőnyeg

A laminált parkettához fejlesztett WLFH fűtőszőnyeg tökéletes megoldás a nappaliban vagy hálószobában. Ultra vékony fűtési megoldás.   

DWS fűtőkábel

DWS fűtőkábel

A flexibilis és erős DWS fűtőkábel kis méretű és szabálytalan alakú helyiségekhez. Élettartam garanciával. Legjobb megoldás járólapokhoz és kő burkolatokhoz. 

WIS fűtőkábel

A WIS fűtőkábel az aljzatbetonba ágyazva, minden padlótípushoz alkalmas fűtési megoldást kínál. Új épületek esetén ideális választás.  

PVC fűtőszőnyeg

A PVC fűtőszőnyeg járólapokhoz és kő burkolatokhoz ideális megoldás, közvetlenül a burkolat alá telepítve. Vastagsága csupán 3 mm.

DCM-PRO fűtőkábel

DCM-PRO fűtőkábel

Legújabb, speciális membrán lemezes fűtőkábelünk Élettartam garanciával. Ideális megoldás járólapok és kő burkolat esetén.

Miért az elektromos padlófűtés?

Energiahatékonyság

Mivel a padlófűtés alacsonyabb hőmérsékleten működik mint a hagyományos radiátorok, ezért akár 10% -os energia megtakarítás is elérhető a radiátoros rendszerekhez képest. 

Csökkentett por cirkuláció és megnövelt biztonság

A padlófűtés nagyméretű felülete csökkenti a páratartalmat és a levegő áramlását, ami azt jelenti, hogy kevesebb a poratka kerül a beltéri levegőbe. Nincsenek kemény fém sarkok mint a radiátoroknál, így a rendszer gyermekbarát.

Komfortos meleg padló

A pontos és exkluzív termosztátjaink által vezérelt egyenletes hőmérséklet rendkívül kényelmes környezetet teremt. A meleg a padlóból sugároz felfelé egyenletesen melegítve a helyiséget.

A tervezés szabadsága

Mivel a radiátorok nem foglalnak helyet a falon ezért szabadon berendezheti lakását, semmi nem akadályozza a bútorok szabad elhelyezését.

Csúcstechnológia az Ön otthonában

Gyors és egyszerű megoldás

A Warmup elektromos padlófűtés rendszereivel, gyorsan és kényelmesen megvalósítható a padlófűtés kiépítése. Nincs szükség hosszas tervezésre és speciális engedélyekre. Egy átlagos méretű lakás kivitelezése akár 1 nap alatt megvalósítható.

Karbantartás mentes rendszerek

A Warmup elektromos padlófűtés rendszerei nem igényelnek karbantartást, nincs szükség évenkénti felülvizsgálatra mint egy hagyományos fűtésrendszer esetében. A fűtési szezon kezdetekor egyszerűen csak kapcsolja be a termosztátot és a rendszer máris üzemkész.

Hőszigetelés a hatékony rendszer kulcsa

A Warmup nagy hangsúlyt fektet arra, hogy rendszerei hatékonysága maximális legyen, ezért kifejlesztett egy speciális hőszigetelő rendszert ami jól illeszthető a hidegburkolatok alá. Közvetlenül burkolható és többszörösére emeli a rendszer hatékonyságát.

Vezérlésben is az élvonalban

A Warmup többszörös design díjas termékei rendelkeznek a szabadalmaztatott “Energy Management ” technológiával ami hatékonyabb működést és még nagyobb komfortérzetet biztosít.

Számtalan előnnyel rendelkezik

Az elektromos padlófűtés számtalan előnnyel rendelkezik a hagyományos falra szerelt radiátoros fűtéssel szemben. Kiválóan alkalmazhatóak a legtöbb burkolat típusnál, de egyes típusok között lehetnek eltérések ezért a padló választásánál mindenképp győződjön meg róla, hogy az ön által választott padlóburkolat alkalmas padlófűtéshez.

Hasznos információk elektromos padlófűtéshez

Padlófűtés esetén kiemelten fontos az aljzat hőszigetelő képessége mert ezzel jelentős energiát lehet megtakarítani az üzemeltetés során. Minden olyan esetben ajánljuk hőszigetelés beépítését amikor a padlófűtés egy régebbi vagy szigetelés nélküli helyiségben kerül telepítésre.
A fűtőszőnyegen elhelyezett fűtőkábel NEM vágható és nem rövidíthető meg semmilyen módon, ezért fontos, hogy a megfelelő méretű fűtőszőnyeget vásárolja meg. Amennyiben rossz méretű fűtőszőnyeget vásárolt lépjen kapcsolatba velünk.
Az elektromos padlófűtések, speciális padlóérzékelővel ellátott termosztáttal üzemeltethetőek. Ezek a termosztátok folyamatosan mérik a padló hőmérsékletét így garantálva az optimális működést. A Warmup csúcstechnológiájú termosztátjai mindig biztosítják önnek a rendszer optimális működését.
Igen, amennyiben ön szeretné elvégezni a rendszer telepítését nincs akadálya. A garancia változatlan feltételek mellett érvényes akkor is ha a rendszer telepítését Ön, vagy az Ön által megbízott személy végzi. A világon is egyedülálló “Safety Net” garanciánk 100% biztonságot nyújt a kivitelezés alatt.
A kerámia, kő burkolatok a legmegfelelőbbek az elektromos padlófűtés alkalmazásához hiszen ezek a padlóburkolatok nagyon jó hővezetők. A burkolás megkezdése előtt célszerű egy aljzatkiegyenlítő réteggel kiönteni a fűtőszőnyegeket mert ez egyrészt védelmet nyújt a fűtőszőnyeg sérülése ellen másrészt nagyban megkönnyíti a burkoló munkáját.
A fűtőszőnyegeken elhelyezett fűtőkábelek egy erős műanyag bevonattal rendelkeznek ezért rá lehet lépni, a munkák során azonban fokozottan figyelni kell arra, hogy éles szerszámokkal ne sértsük meg a már lefektetett fűtőszőnyeget.
A Warmup elektromos padlófűtés rendszerei a speciális árnyékolásnak köszönhetően nem bocsátanak ki káros elektromos sugárzást. A Warmup nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a termékei a lehető legbiztonságosabbak legyenek és ennek érdekében szorosan együttműködik a a világ legnagyobb vizsgáló intézményeivel akik igazolják a Warmup rendszerek megbízhatóságát.
A Warmup rendszerei kiválóan alkalmazhatóak a legtöbb burkolat típusnál, de egyes típusok között lehetnek eltérések ezért a padló választásánál mindenképp győződjön meg róla, hogy az ön által választott padlóburkolat alkalmas padlófűtéshez.