Gyakori kérdések

Gyakori kérdésekre gyors válaszok

Elérhetőségünk

Bemutatóterem

2800 Tatabánya, Tavaszmező u. 2

}

Nyitva

H-P: 9:00 – 16:00

v

Telefon és mail

[email protected]
+36 30 728 7660
Milyen burkolat alkalmas a padlófűtéshez?

A padlóburkolat megválasztása fontos szempont egy padlófűtési rendszer esetében. Szerencsére a legtöbb napjainkban alkalmazott burkolat típus alkalmas padlófűtéshez a megfelelő rögzítési és rétegrendi szabályok betartása mellett.

A legideálisabb a kő és járólapok alkalmazása. Nagyon jól kombinálható padlófűtéssel a laminált parketta és a vinyl burkolatok. A padlószőnyeg és a fa burkolatok alkalmazása nem javasolt.

Nem tudom mekkora teljesítményű fűtésre van szükségem?

Irányadónak a 40W/légköbméter teljesítmény a megfelelő egy általános szigetelésű házban, ha bizonytalan a választásban lépjen kapcsolatba velünk.

Közvetlenül beköthető-e a fűtőpanel az elektromos hálózatba?

Igen, a vezeték megvágása nem jár garanciavesztéssel. Ilyen módon elrejthető a vezeték és a konnektor a panel mögött.

A fűtőpanel bekötéséhez szükséges villanyszerelő?

Nem, mert hagyományos dugvillával a konnektorba csatlakoztatható.

A fűtőpanelnek szükséges három fázis?

Nem, egyszerű, hagyományos egy fázisról üzemeltethető.

Biztonságos az elektromos fűtés?

Az általunk forgalmazott elektromos fűtési megoldások megfelelnek a legszigorúbb műszaki előírásoknak is így 100%-ig biztonságosak.

Elektromos árammal fűteni drága?

A villanyfűtés ugyanúgy sokba kerül, mint a gáz. Az üzemeltetési költségei körülbelül megegyeznek egy hagyományos gázkonvektoros fűtéssel. Az elektromos fűtés nagy előnye az egyszerű és olcsóbb kiépítés illetve a karbantartás mentes működés

Ha megrendelem, mikor és hogyan kapom meg a termékeket?

Futárral küldjük, a feladást követő napon megérkezik Önhöz, utánvéttel tudja rendezni a számlát, a csomagban minden esetben benne van a megrendelt áru, a számla, használati utasítás.

Hogyan tudom felhasználni a vásárlási kuponomat?

A vásárlási kuponokat bárki igénybe veheti aki rendelkezik kuponkóddal. A kuponon meghatározott kedvezmény minden termékre igénybe vehető. Kupon kedvezmény igénybevételére csak a weboldalon leadott rendelések esetén van lehetőség.