Szellőztető rendszerek

Rohanó világunkban nincs idő és figyelem a lakás megfelelő szellőztetésére. Ideális megoldás egy automatikus működésű szellőztető rendszer,ami elvégzi helyettünk ezt a feladatot.
Rohanó világunkban a lakástulajdonosok többségének nincs ideje és figyelme a lakás megfelelő szellőztetésére. Ideális megoldás egy automatikus működésű szellőztető rendszer beépítése ami elvégzi helyettünk ezt a feladatot. Az olasz Tecnosystemi termékei ideális megoldást nyújtanak a szellőztetés problémájára.

Miért jó a szellőztető?

  • Utólag is könnyen beépíthető jelentős átalakítás nélkül
  • Csendes működés
  • Folyamatos, friss levegő a lakásban
  • Alacsony energia fogyasztás
  • Hővisszanyerő kerámia betét ami lehetővé teszi a gazdaságos szellőztetést
  • Új és régi épületek esetén is beépíthető
Szellőztető

Kérjen ajánlatot!

Bizonytalan a választásban? Bízza ránk magát és töltse ki adatlapunkat, hogy segíthessünk a legjobb választásban.

Miért ajánljuk?

A szigorodó építési előírások és a folyamatosan emelkedő energiaárak mellett megjelent az igény az épületek energiafelhasználásának csökkentésére. Ennek következményeként a modern épületeknél egyre fontosabbá vált a hőszigetelés.

A modern ablakok és hőszigetelési eljárások azonban jelentősen lecsökkentették az épületek természetes szellőzését a lakás egyre inkább a külvilágtól hermetikusan elzárt dobozzá válik, ez pedig komoly következményekkel jár.

Szellőztető rendszerek
Penészes falak
A lakástulajdonosok többsége tapasztalja a problémát, hogy hőszigetelés, nyílászáró csere után megjelenik a penész, a dohos szag a lakásban ami korábban nem volt.

Ezt a problémát a nagyfokú légzárás okozza ami lehetetlenné teszi az épület természetes szellőzését és így a fenti problémák megjelenéséhez vezet.

A penészes lakás hosszútávon akár légúti megbetegedésekhez is vezethet.

Termékek

ImageNévLeírásÁrVásárláshf:categories
PICO HP2 -30 - hővisszanyerő szellőztető
PICO HP2 -30 - hővisszanyerő szellőztetőA Tecnosystemi PICO HP2-30 egyhelyiséges hőcserélő készülék kompakt méretű, 30 m3/h maximális légszállítással egy helyiség …194.249 Ft
szellozteto-rendszerek
PICO HP2 -55 - hővisszanyerő szellőztető
PICO HP2 -55 - hővisszanyerő szellőztetőA Tecnosystemi PICO HP2-55 egyhelyiséges hőcserélő készülék kompakt méretű, 55 m3/h maximális légszállítással egy helyiség …213.660 Ft
szellozteto-rendszerek
PICO HP2 -80 - hővisszanyerő szellőztető
PICO HP2 -80 - hővisszanyerő szellőztetőA Tecnosystemi PICO HP2-80 egyhelyiséges hőcserélő készülék kompakt méretű, 80 m3/h maximális légszállítással egy helyiség …234.851 Ft
szellozteto-rendszerek