Padló hőszigetelések

A teljes hőveszteség 15-20% -a padlón keresztül történik, a padlószigetelés csökkenti az energiaköltségeket, hatékonyabbá teszi a lakást és hozzájárul az otthon hosszú élettartamához. A WARMUP különféle típusú padlószigetelést biztosít az elektromos padlófűtési rendszereihez. Ha másfajta szigetelést tervez kérjük győződjön meg róla, hogy a padlófűtéssel való kompatibilitás megmarad.

Miért szüksékes a hőszigetelés?

Korábban a padlóburkolatokat nem szigetelték azzal az érveléssel mert a meleg felemelkedik ezért az embereknek arra kell koncentrálniuk, hogy megakadályozzák a hőveszteséget a mennyezeten és a falakon keresztül, ami akkor fordulhat elő, amikor a forró levegő felfelé mozog. Azonban a padlóburkolaton keresztül történő hőveszteség akkor is előfordulhat, ha a padló alatti terület nem fűtött. Így a padló szigetelésének elhanyagolása hozzájárulhat a magasabb energiaszámlákhoz mivel a fűtési rendszereknek többet kell működniük, hogy a helyiségben meleg legyen.

Kérjen ajánlatot!

Bizonytalan a választásban? Bízza ránk magát és töltse ki adatlapunkat, hogy segíthessünk a legjobb választásban.

Melyek a legfontosabb előnyei?

N

Akár 90%-al csökken a felfűtési idő

N

Erős de flexibilis

N

Megnövelt energia hatékonyság

Akár 90%-al csökken a felfűtési idő.

N

Ideális fürdőszobákhoz és konyhákhoz

N

Többféle vastagság

N

Tartósság

A szigetelő táblák ellenállnak a 30 t / m² terhelésnek és könnyen méretre vághatók, hogy megfeleljenek a helyiség formájának.
N

Felújításhoz

N

Hő és hangszigetelés egy lépésben

N

Gyors telepítés

Egyszerűen a padlóra ragasztható.

WARMUP Ultralight szigetelés

A WARMUP legújabb fejlesztése a különleges kompozit alapanyagú Ultraligt szigetelés. A hőterjedés segítő alumínium réteg 50% -kal egyenletesebb hőeloszlást biztosít a kényelem érdekében és csökkenti az üzemeltetési költségeket. Ez lehetővé teszi a padló számára, hogy azonos kényelmi hőmérsékletet érjen el, miközben 12% -kal kevesebb energiát használ fel.

Cement bevonatos szigetelő tábla

A cement bevonatú szigetelőlemezek egy vízálló, extrudált polisztirolból készülnek, mindkét oldalukon egy üvegszálas hálóval, amely egy vékony cementpolimer habarcsba. A szigetelő lapok ideálisak a fürdőszobák és konyhák vízszigeteléséhez, és kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek. A cement bevonatos szigetelő lemez közvetlenül burkolható hidegburkolattal.

Rétegrend hidegburkolatoknál

A megfelelő rétegrend kiemelten fontos a padlófűtés kialakításánál. A Warmup szigetelőlemez alacsony hővezető képessége növeli a padlófűtési rendszerek hatékonyságát, még akkor is, ha előszigetelt aljzatoknál használják. Ez azért van, mert a szigetelőlemez megakadályozza, hogy a hőtömeg lefelé menjen, ami jelentősen csökkenti az aljzat által elnyelt hőmennyiséget. Ez lehetővé teszi, hogy a padlófűtés gyorsabban felmelegítse a padlót és a szobát.

Termékek

NévTelj.FelületSzínBetápHosszSzél.Mag.SúlyKábelKészletÁrVásárlás
WARMUP Ultralight szigetelés120 cm80 cm1,1 kg7.851 Ft
6 mm vastag bevonatos szigetelés 0,75 m2/tábla6.817 Ft
10 mm vastag bevonatos szigetelés 0,75 m2/tábla7.468 Ft
20 mm vastag bevonatos szigetelés 0,75 m2/tábla9.740 Ft
30 mm vastag bevonatos szigetelés 0,75 m2/tábla12.013 Ft
40 mm vastag bevonatos szigetelés 0,75 m2/tábla14.285 Ft
50 mm vastag bevonatos szigetelés 0,75 m2/tábla15.584 Ft
10 mm vastag bevonat nélküli szigetelés 0,75 m2/tábla2.922 Ft
20 mm vastag bevonat nélküli szigetelés 0,75 m2/tábla4.220 Ft
DAPE AP 5 mm aluminium bevonat1.976 Ft