WARMUP Ultralight szigetelés

7.851 Ft

SKU WCI-1 Kategóriák ,

Jellemzők
Könnyű és tartós. Az Ultralight súlya csak 1,15 kg / m², így sokkal könnyebb és könnyebben szállítható, mint a szokásos cementalapú szigetelések, robusztusabb a nagy szilárdságú kompozit kialakítás miatt, ami azt jelenti, hogy nem törik el, ha leesik vagy meghajlik.
Ellenáll 22 tonna/négyzetméteres nyomásnak
Nincs szükség alapozóra – A padlófűtést közvetlenül a szigetelőanyag fölé helyezzük

Leírás

Vastagság: 6 mm
Szélesség: 800 mm
Hosszúság: 1200 mm
Súly: 1,1 kg

Könnyű és tartós. Az Ultralight súlya csak 1,1 kg, így sokkal könnyebb és könnyebben szállítható, mint a szokásos cementalapú szigetelések, robusztusabb a nagy szilárdságú kompozit kialakítás miatt, ami azt jelenti, hogy nem törik el, ha leesik vagy meghajlik.

Hogyan működnek az Ultralight™ szigetelőlapok?

Az Ultralight™ egy speciális kompozit lap padlófűtési alkalmazásokhoz. A lap többrétegű kialakítása alumíniummal, nem szőtt fedőréteggel és szigeteléssel 3 az 1-ben előnyök eléréséért dolgozik: szigetelés, hőterjedés és feszültség mentesítés.

A szigetelés és a diffúziós réteg által elősegített gyors hőreakció lehetővé teszi a padló gyorsabb felmelegedését, ami energiatakarékosabb és kényelmesebb padlófűtést eredményez.

Az Ultralight cementbevonat nélkül is rugalmasabb, mint más szigetelőlemezek, és könnyen vágható az igényeknek megfelelően, porveszély nélkül.

További információk

Hossz

120 cm

Szél.

80 cm

Súly

1,1 kg

Felület

0,96 m2

Mag.

6 mm

Készlet

Raktáron