Ipari és terasz infrafűtések

Vendéglátó helye van, és szeretné megnövelni a profitját egy télen is üzemelő terasszal? Műhelye, raktára van és gondjai vannak a fűtéssel? Szeretne egy korszerű és gazdaságos fűtést? Az infra sugárzók ideális megoldást nyújtanak minden olyan esetben amikor helyszíni fűtésre van szükség.

Miért jó az infra fűtés?

Alacsony beruházási költség

Könnyen telepíthető, nincs szükség speciális engedélyekre

Karbantartás mentes üzemeltetés

Hosszú élettartam

Nincs szükség folyamatosan a gázpalackok cseréjére

Nem igényel állandó felügyeletet

Kérjen ajánlatot!

Bizonytalan a választásban? Bízza ránk magát és töltse ki adatlapunkat, hogy segíthessünk a legjobb választásban.

Hasznos információk az infrafűtéshez

A TANSUN és VARMAtec kültéri hősugárzók megjelenése, minőságet és megbízhatóságot sugároz. Robosztus felépítésüknek köszönhetően ellenállnak a legzordabb időjárásnak is. Működtetésük akár 40-60%-al gazdaságosabb a gázgombáknál és a hagyományos kvarc-sugárzóknál, magasabb komfort elérése mellett. A megbízható angol és olasz gyártói háttér garantálja a hosszútávú üzembiztonságot.
Éttermi terasz kültéri fűtőegységekkel - infrafűtőpanel - Fűtésmarket

Hagyományos infrasugárzó

Tansun infrasugárzó

Tansun infrasugárzó

Gázgomba

Kinek ajánljuk?

Műhelyek

Egy műhelyben vagy garázsban gyakran probléma a fűtés megoldása. Az infrasugárzók alkalmazásával könnyen és gyorsan tudunk kialakítani olyan fűtési megoldásokat amik lehetővé teszik, hogy az adott helyiségben csak ott legyen meleg ahol dolgozunk. Nincs szükség felfűtési időre, a bekapcsolás után azonnal megkezdhető a munka. A hordozható változatok kényelmes és gyors megoldást nyújtanak, ha egy nagyobb épületben csupán egy kis területet szeretnénk használni.

Raktárak, gyárak

Az infravörös fűtés a legenergiatakarékosabb módja a raktárak, gyárak és más, nehezen fűthető létesítmények felmelegítésére. A Tansun és VARMAtec ipari fűtőkészülékei robusztusak, és tökéletesek a kereskedelmi épületekben lévő igényes fűtési alkalmazásokhoz. Minden infravörös ipari fűtőtest azonnal működik, ami azt jelenti, hogy nincs szükség felfűtési időre.

Vendéglátó ipari egységek

A nagy teljesítményű kültéri hősugárzó, megfelelő méretezéssel alkalmas teraszok téli komfortjának javítására vagy akár kávézók, pub-ok, éttermek kültéri területeinek pl. dohányzó, környezetének kellemesebbé tételére. A TANSUN és VARMATec prémium infrasugárzó termékcsaládokat elsősorban kereskedelmi és vendéglátóipari egységek fűtésére javasoljuk. Megfelelő méretezés mellett, akár egy fűtési szezon alatt megtérülő beruházás a gázgombákkal és egyéb barkácsáruházakban kapható kvarc-hősugárzókkal szemben.

Termékek

NévTelj.FelületSzínBetápHosszSzél.Mag.SúlyKábelKészletÁrVásárlás
VarmaTec TANDEM infra fűtőegység 2000W101.826 Ft
VarmaTec TANDEM infra fűtőegység 1500W101.826 Ft
VarmaTec TOP IPX5 infra fűtőegység60.523 Ft
VarmaTec WR2000 infra fűtőegység138.129 Ft
SORRENTO single 2000W111.614 Ft
SORRENTO single 1500W106.013 Ft
APOLLO, A1A2 típus, 2000W151.966 Ft
APOLLO, A1A2 típus, 1500W141.295 Ft
Tansun BEAVER207.626 Ft
Távirányító23.603 Ft
2KW vezérlő67.608 Ft
VarmaTec Tripod állvány55.474 Ft
6KW vezérlő178.022 Ft