Elektromos padlófűtés fűtőszőnyeg

A Warmup padlófűtés rendszerek BEAB tanúsítvánnyal rendelkező ultra vékony fűtőszálakat használnak ami nagyon gyors felmelegedést eredményez. Ideális a felújításokhoz, a fűtőszőnyegek meleget adnak az egész szobában, és teljesen új jelentést adnak a fűtésnek és a kényelemnek.

Milyen előnyei vannak a fűtőszőnyegnek?

  • Rövid felfűtési idő
  • Ideális felújításokhoz, ahol a padló magassága korlátozott
  • Gyors telepíthetőség
  • Egy oldalon csatlakoztatható
  • Minden padlótípushoz alkalmas rendszerek
  • Minden rendszer dupla vezetékes beépített földeléssel a megnövelt biztonságért
Fűtőszőnyeg

Kérjen ajánlatot!

Bizonytalan a választásban? Bízza ránk magát és töltse ki adatlapunkat, hogy segíthessünk a legjobb választásban.

Fűtőszőnyeg oldal

Miért jó a fűtőszőnyeg?

Az elektromos padlófűtés rendszereknél ahol a fűtés a padlóburkolat alatt van rövid felmelegedési időt nyújtanak, nincs szükség órákra a padló felmelegítéséhez és elkerüli a túlfűtésből adódó költségeket. A kerámia burkolatú padlók 5ºC-t emelkednek 10-15 perc alatt míg a laminált parkettáknál ez az idő 20-30 perc.

A felújítás során sokszor nem praktikus eltávolítani a meglévő padlóburkolatot. A fűtőszőnyegek közvetlenül a régi padló tetejére helyezhetők, elkerülve ezzel a régi padló feltörésének és a felületelőkészítés költségeit. Javasoljuk a hőszigetelés használatát, cement bevonatú szigetelőlemezeket (csempék alatt) vagy puha szigeteléseket (laminált parkettához).

A Warmup padlófűtés rendszerek BEAB tanúsítvánnyal rendelkező ultra vékony fűtőszálakat használnak ami nagyon gyors felmelegedést eredményez.

Az SPM és PVC fűtöszönyegek használhatóak kerámia és kő burkolatú helyiségekben. Két teljesítmény fokozatban készül 150W/m² és 200W/m². A nagyobb teljesítményű fűtőszőnyeg jó választás olyan nagy hőveszteségű helyiségeknél mint a télikert vagy a nagy üveg felülettel rendelkező nappali.

A WLFH fűtőfóliát fával vagy laminált parkettával burkolt helyiségekhez fejlesztették, de alkalmas olyan speciális burkolatokhoz is mint a padlószőnyeg vagy a vinyl. A WLFH fűtőrendszere teljesen száraz beszerelést biztosít, nincs szükség betonozásra vagy más ragasztóanyag használatára.

Termékkategóriák

SPM fűtőszőnyeg

Az SPM fűtőszőnyeg (vagy a StickyMat) egy nagyon vékony, 1,8 mm vastagságú fűtőhuzalt tartalmaz, és egyből felragasztható egy rögzítőhálóhoz, amelyet egyszerűen le lehet teríteni a padlóra.
PVC fűtőszőnyeg kategória

PVC fűtőszőnyeg

A PVC fűtőszőnyegrendszer ideális a szabályos alakú helységeket tartalmazó építményekhez, ahol a 0,5 méter széles szőnyegeket gyorsan le lehet teríteni párhuzamos csíkokban a padlóra.
WLFH fűtőfólia kategória

WLFH fűtőfólia

A fóliás fűtőrendszert ideális esetben puha padlóburkolatok alá vagy lebegő padlókra telepítik. Fóliás fűtés telepítése esetén nincs szükség esztrichre vagy aljzatkiegyenlítőre.