Elektromos fűtőkábelek

A Warmup fűtőkábeleinek különböző alkalmazási területei vannak. Megfelelőek új épületekhez és felújításhoz egyaránt, a közvetlen fűtéstől a nagyobb hőtehetetlenségű rendszerekig.

Milyen előnyei vannak a fűtőkábeleknek?

Gyors telepíthetőség

Egyszerű csatlakoztatás

Rendszerek minden padlótípushoz

Megnövelt biztonág

Termékkategóriák

WIS fűtőkábel

A Warmup WIS fűtőkábel bármilyen padlóburkolattal borítható, és kiválóan alkalmas bármilyen méretű esztrich padlóba történő beépítésre.

DCM-PRO fűtőkábel

DCM-PRO rendszer

A DCM-PRO a leggyorsabb megoldás minden területen, elektromos padlófűtés telepítése percek alatt kevesebb csemperagasztó felhasználásával.

DWS fűtőkábel

DWS fűtőkábel

A fürdőszobákhoz ideális, a DWS fűtőkábel kicsi és szabálytalan alakú, kerámia és kőburkolatú felületekbe történő beépítésre alkalmas.

Miért jó a fűtőkábel?

A Warmup fűtőkábeleinek különböző alkalmazási területei vannak. Míg a WIS fűtőkábel olyan rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy beágyazódjon egy esztrichrétegbe, a DCM-Pro rendszer és a DWS fűtőkábel közvetlenül a végső padlóburkolat alá kerülnek.

A WIS fűtőkábel az új épületekben kitűnő választás. Az aljzatbeton hőtárolóként működik és lassan felszabadítja a padlófűtés energiáját.Nagy termikus tehetetlenség áll fenn, így a jól szigetelt lakásokban az olcsóbb éjszakai villamosenergia-díj kihasználható.

A DCM-Pro rendszer innovatív új rendszer a Warmup-tól, amely gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé, időt és költségeket takarít meg. A rendszer megfelel az összes padló típushoz és védi a padlóburkolatot a szezonális változásoktól, ami repedéseket okozhat a padlón.

A DWS fűtőkábel kerámia vagy kőburkolat alá szerelhető. Általában a kis és szabálytalan alakú helyeken használják.

A Warmup fűtükábelei megfelelőek új épületekhez és felújításhoz egyaránt, a közvetlen fűtéstől a nagyobb hőtehetetlenségű rendszerekig.

Elektromos padlófűtés rétegrendje - elektromos padlófűtés kábel - elektromos padlófűtés betonba - Fűtésmarket

Kérjen ajánlatot!

Bizonytalan a választásban? Bízza ránk magát és töltse ki adatlapunkat, hogy segíthessünk a legjobb választásban.