BOSCH BTH12 villanykazán, 12kW

323.215 Ft

SKU BTH12 Kategória

BOSCH Tronic Heat 3500 kazánok többféle változatban is elérhetők, 4-től 24 kW hőteljesítményig.

Ideális lakások, családi vagy hétvégi házak fűtésére. A Tronic Heat 3500 minden elvárásának a lehető legegyszerűbb módon felel meg, a lehető legnagyobb kényelmet biztosítva.

Tronic Heat 3500: Luxus kivitelbe csomagolt fűtőberendezés

Az egyszerű dolgok azok, melyek miatt érdemes élni. A Bosch ennek az elvnek az értelmében alkotta meg az Ön otthonába a Tronic Heat 3500 elektromos kazánt. Ez kényelmesen biztosítja az összes hőt – és adott esetben a meleg vizet – otthonának négy fala között. Telepítése és szabályzása szintén egyszerű. Még egy pont a javára: még fantasztikusan is néz ki!
A Tronic Heat 3500 készülékek energiahatékony szivattyúval vannak ellátva, így tökéletesen megfelelnek az Európai Unió hatékonysági követelményeinek.

Technológia, amely megkönnyíti az életét

A Tronic Heat 3500 könnyű és rendkívül kompakt készülék. Ez a telepítést egy kivételesen egyszerű feladattá teszi. Olyan egyszerűvé, hogy egy szakképzett szerelő percek alatt felszerelheti és bekötheti a készüléket. A jövőbeni karbantartás szintén egyszerű feladat. Mindössze egy pár csavar eltávolításával a legtöbb fontos tartozék a készülék előlapja felől elérhető. Ez lehetővé teszi többek között a szivattyúval való munkát az elektronika eltávolítása nélkül is. A karbantartás pillanatok alatt elvégezhető, így a szerelő munkaórái, és így munkadíja is a minimumon tartható.

Leírás

Garancia idő: 2 év
Energiaosztály: D
Hálózati feszültség: 230 V
Teljesítmény: 12 KW
Magasság: 712 mm
Szélesség: 330 mm
Mélység: 273 mm
Fűtési csonkok mérete: 3/4″
Maximális nyomás fűtés: 3 bar

Intelligens elektronika

A magától értetődő kezelőfelülettel ellátott készüléket
öröm használni. A jól áttekinthető vezérlőpanel gombjai
és a grafikus kijelző felhasználóbarát, és minden
lépésével az egyszerűségre törekszik.

Választható kiegészítők

A Tronic Heat elektromos kazán kiegészítők széles választékával kombinálható, mint a melegvíz készítésre alkalmas modul, szobatermosztát, távoli elérést biztosítő GSM modul, külső hőmérséklet érzékelő vagy a kiegészítő fűtőkészüléket szabályozó modul.
Ezen kívül egy speciális modulnak köszönhetően akár több készüléket is csatlakoztathatunk egymáshoz, mellyel nagyobb hőigényt is ki tudunk elégíteni.

További információk

Betáp

3 x 17,3 A

Súly

17 kg

Szín

Fehér

Telj.

12 kW

Szél.

33 cm