Warmup TEMPO Digitális programozható termosztát

36.872 Ft

A Tempo termosztát lehetővé teszi a felhasználónak, hogy egyszerűen és gyorsan beállítsa az időpontot amikor fűteni szeretne és kikapcsolja ha nincs rá szüksége. A fűtési program beállítása csupán néhány perc.

Cikkszám: TEMPO Kategóriák: ,

Leírás

Hálózati feszültség: 220-240V
Terhelés: 16A, 3680W
Méretek (Magasság/Szélesség/Mélység): 90 x 113 x 23 mm
Szigetelés: IP20

A Warmup Tempo termosztát: A Modern Fűtési Megoldás Magas Minőségben

A Warmup Tempo termosztátok a korszerű fűtési rendszerek irányításának új generációját képviselik. Ezek a termékek egyesítik az innovációt és a felhasználóbarát tervezést, ezáltal kiváló választást kínálnak a modern otthonok számára.

A Warmup Tempo termosztátok lehetővé teszik a precíz hőmérséklet-szabályozást, így kényelmes és energiahatékony fűtést biztosítanak. A termosztátok könnyen telepíthetők, és intuitív kezelőfelülettel rendelkeznek, ami megkönnyíti a használatukat. A weboldalon részletes telepítési útmutatókat találhat, amelyek segítenek a termosztátok beállításában, így ön is könnyedén optimalizálhatja otthona fűtését.

A weboldalunkon számos modell közül választhat, így biztosan megtalálja az otthonához leginkább illőt. A kínálatban található digitális termosztátok, okos termosztátok és padlófűtés-szabályozók is, amelyek a legmodernebb technológiát alkalmazzák. Például, a WiFi-kapcsolat segítségével távolról is vezérelheti a fűtést, valamint okostelefon alkalmazásokat is használhat a könnyű irányításhoz.

A futesmarket.hu weboldalon megtalálhatja a Warmup Tempo termosztátokhoz elérhető kiegészítőket is, például érzékelőket és szabályozókat, amelyek még hatékonyabbá teszik a fűtést. Emellett a weboldal hasznos tanácsokkal szolgál a fűtési rendszerek hatékony használatához.

A Warmup Tempo termosztátok összességében megbízható és innovatív megoldást nyújtanak a fűtési igények kielégítéséhez. Legyen szó otthoni vagy kereskedelmi felhasználásról, a Warmup Tempo termosztátok hozzájárulnak a kényelmes és energiatakarékos fűtéshez.

Válassza a megbízhatóságot és a minőséget a Warmup Tempo termosztátokkal!

További információk

Betáp

16 A

Szín

Fehér, Fekete

Telj.

3600 W

Készlet

Raktáron

Mag.

90 mm

Szél.

113 mm