Warmup WLFH 3 m2 fűtőszőnyeg

53.918 Ft

Funkciók és előnyök
Egyenesen a burkolat alá szerelendő; nincs szükség finombeállításokra
A teljesen földelt, lapos alumíniumfólia nem emeli meg a padlószintet
A kábelalapú rendszer könnyen illeszkedik tárgyak köré
Kiváló laminát, és keményfa padlók fűtésére
Tanusítványok: BEAB és CE mark
Garanciák: 15 év jótállás és SafetyNet Beépítési Garancia

http://www.warmup.co.hu/hu/futoszonyeg-hotukorrel.phtml

Leírás

Fűtőszőnyeg felépítése: ECTFE vezeték alumínium fóliába burkolva.
Működési feszültség: 220-240V, 50Hz
Teljesítmény: 140 W/m2
Szőnyeg szélessége: 0.5m
Szőnyeg vastagsága: 1mm
Csatlakozó hossza: 3m

Elektromos padlófűtési rendszer laminált parkettához, padlószőnyeghez, vinyl és tömör fa padlókhoz és más egyéb úsztatott padló burkolatokhoz. Egyszerű telepítés, a WLFH laminált parketta elektromos padlófűtés rendszer egyenletes hőelosztást biztosít. A padlózat alatt nedves területeken is felszerelhető, anélkül, hogy további földelésre lenne szükség. A fűtőfóliában alkalmazott erősített alumínium fólia egyenletes hőeloszlást tesz lehetővé.

Milyen projekthez tervezték a WLFH fűtőrendszert?

A WLFH fóliás fűtőrendszer ideális nagy területekhez és az úgynevezett úsztatott padlókhoz, mint például a laminált, PVC, ragasztott fa és szőnyeg. A könnyen telepíthető fóliás fűtőrendszer egyenletes hőelosztást biztosít, amely a fűtésben használt megerősített alumíniumfóliával egyenletesen elosztja a hőt. Az elektromos fóliás fűtőszőnyegeket egyaránt lehet használni primer és szekunder hőforrásként bármilyen helységben és projektben, amely megfelel az építési előírásoknak.

A fóliaréteg folyamatos földelésként szolgál a padlószerkezeten belül, miközben egyenletesen és magától a kábeltől elfelé osztja el a hőt, és mivel közvetlenül a padlóburkolat alá szerelik be, nincs szükség kiegyenlítésre.

A szabályos alakú helységekhez ideális 0,5 méter széles fóliaszőnyeget párhuzamos csíkokban lehet lefektetni a padlóra. Bizonyos esetekben a szőnyeget el kell vágni, meg kell fordítani vagy át kell fordítani, hogy illeszkedjen a helységhez, de ez nincs hatással a kábelre. A fóliás fűtőrendszer telepítéséről többet olvashat lent.

Ha puhább padlóburkolatokat használ, mint például PVC vagy szőnyeg, akkor a fóliás fűtést a Warmup dupla átfedéses rendszerrel együtt kell használni. A dupla átfedéses alpadló védelmet biztosít a fóliás fűtésnek, miközben lehetővé teszi, hogy a hő egyenletesen áthaladjon a felső padlóburkolaton, ezzel maximális kényelmet biztosítva.

Hová ajánljuk?

  • Laminált parkettához
  • Szőnyegpadlóhoz
  • Nagyméretű helyiségekben
  • Szabályos alakú helyiségekben
  • Felújításnál
  • Új épületeknél

 

További információk

Betáp

1,8 A

Felület

3 m2

Hossz

6 m

Kábel

2,5 m

Készlet

Raktáron

Szél.

50 cm

Telj.

420 W