SPM fűtőszőnyeg

Az SPM StickyMat rendszer szabályos alakú helyiségekhez ideális ahol a 0,5 m széles fűtőszőnyeget egyszerűen csak le kell gurítani egymással párhuzamosan a padlóra. A nyomásérzékeny ragasztó biztonságosan rögzíti a fűtőszőnyeget a padlóburkolás befejezéséig és könnyen igazítható ha szükséges. Az SPM fűtőszőnyeg elméletileg minden padlóburkolat alatt használható (a részletekért lépjen kapcsolatba velünk), de a rendszer kerámia és kő burkolatokhoz lett kifejlesztve.

Hová ajánljuk az SPM fűtőszőnyegeket?

Az SPM fűtőszőnyeg elméletileg minden padlóburkolat alatt használható (a részletekért lépjen kapcsolatba velünk), de a rendszer kerámia és kő burkolatokhoz lett kifejlesztve.

  • Járólapokhoz
  • Kőburkolatokhoz
  • Nagyméretű helyiségekben
  • Szabályos alakú helyéségekben
  • Felújításnál
  • Új épületeknél

Kérjen ajánlatot!

Bizonytalan a választásban? Bízza ránk magát és töltse ki adatlapunkat, hogy segíthessünk a legjobb választásban.

Melyek a legfontosabb előnyei az SPM fűtőszőnyegnek?

N

Nem emeli a padlószintet

A legvékonyabb flurpolimer bevonattal ellátott fűtőszál csupán 1,8 mm.
N

SafetyNet garancia

A világon egyedülálló módon, ha a telepítés közben egy fűtőszőnyeg megsérül, mi díjmentesen cseréljük Önnek egy ugyanolyan típusra.
N

Tartósság

Robosztus üvegszálas háló nyomásérzékeny ragasztóval a leggyorsabb és legbiztonságosabb beszereléshez.
N

Élettartam garancia

Ez a termék a gyártó által biztosított Élettartam garanciával rendelkezik.
N

Gyors telepítés

Egyszerűen csak tekerje le a fűtőszőnyeget az előre rögzített fűtőszálakkal.

Milyen projekthez tervezték az SPM fűtőszőnyeget?

Az SPM fűtőszőnyeg rendszer szabályos alakú helyiségekhez ideális ahol a 0,5 m széles fűtőszőnyeget egyszerűen csak le kell gurítani egymással párhuzamosan a padlóra.

Ha cél az, hogy PVC-t, szőnyeget, fát, csempét, vagy más, padlófűtéssel kompatibilis padlóburkolatot használjanak, akkor a rendszert aljzatkiegyenlítőbe kell helyezni, amely sík és vízszintes felületet biztosít a lefektetéséhez.

A fóliás fűtőrendszer viszont alternatívaként egy teljesen száraz szerkezetet kínál, amelyhez nem szükséges kiegyenlítő anyag (kivéve ha csempés padlóburkolat alatt használják). Ha pedig a terület szabálytalan alakú (nem négyzet vagy téglalap) vagy több állandó szerelvény található benne (mind például egy fürdőszoba, kézmosóval, WC-vel, káddal és hasonlókkal), akkor a Warmup DWS fűtőkábele a leginkább megfelelő megoldás.

Minden padlóburkolattal kompatibilis

Az SPM fűtőszőnyeg rendszer minden, padlófűtéssel kompatibilis padlótípushoz lehet használni, legyen szó laminált padlóról, PVC-ről, szőnyegről, csempéről vagy másról. A bármilyen padlóburkolattal való kompatibilitás és a tény, hogy a SPM padlófűtő szőnyeg nem emeli meg látható mértékben a padló magasságát, ideális rendszerré teszi a felújítási projektekhez – csak ne felejtse el ellenőrizni a padlóburkolat gyártójával, hogy a padló típusa kompatibilis-e a padlófűtéssel.

Hogyan működik az SPM fűtőszőnyeg?

Az SPM fűtőszőnyeget két különböző kivitelben értékesítik, 150W/m² és 200W/m² teljesítménnyel, így ideális elsődleges hőforrásként történő használatra és nagy hőveszteségű helységekhez, mint például télikertek.

  • A 150W/m² teljesítményű változat primer fűtést képes biztosítani a jól szigetelt területeken. A szigetelőtáblák hosszabb ideig tartják meg a hőt a helységben. Ennél is fontosabb, hogy megakadályozzák a lefelé történő hőveszteséget. A 150W/m² fűtőszőnyeget egyaránt le lehet fektetni fa- és beton alpadlóra.
  • A 200W/m² teljesítményű változat leginkább nagy hőveszteségű helységekhez vagy területekhez alkalmas, mint például a télikertek. Ne felejtse el kiszámolni a hőveszteséget, amivel értékelheti a helység hőigényét. Ez különösen igaz abban az esetben, ha a padlófűtést hőveszteségű területen elsődleges hőforrásként csempék alatt kívánják használni.

Gyors telepítés

Az SPM fűtőszőnyeg rendszer egy vékony, 1,8 mm vastagságú huzalból áll, amelyet egyenletes térközökben nyomásérzékeny ragasztóval felragasztottak egy üvegszálas hálóra. A nyomásérzékeny ragasztóanyag szilárdan rögzíti a szőnyegeket a padlóra, amely síkban tartja ezeket és biztosítja, hogy a ragasztó könnyen leválasztható, és így a szőnyegek szükség esetén könnyen áthelyezhetők.

A szőnyegeket könnyen le lehet teríteni a padlókra, amellyel a telepítési idő 35%-kal csökkenthető, és ezzel igazán gyors és biztonságos módon telepíthető a padló alatti elektromos fűtés. Az ultravékony fűtőkábel dupla szigetelésű, fejlett fluorpolimer maggal, amely hihetetlenül tartóssá, keménnyé és a padlóra könnyen lefektethetővé teszi.

Az SPM fűtőpadló rendszer telepítése során rugalmas csemperagasztó és aljzatkiegyenlítő anyag szükséges.

Az SPM fűtőszőnyeg rendszer BEAB jóváhagyással és CE jelöléssel rendelkezik, amellyel a tökéletes nyugalom érdekében megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Termékek

NévTelj.FelületSzínBetápHosszSzél.Mag.SúlyKábelKészletÁrVásárlás
Warmup SPM 1 m2 fűtőszőnyeg33.741 Ft
Warmup SPM 1,5 m2 fűtőszőnyeg44.525 Ft
Warmup SPM 2 m2 fűtőszőnyeg50.439 Ft
Warmup SPM 2,5 m2 fűtőszőnyeg61.570 Ft
Warmup SPM 3 m2 fűtőszőnyeg71.657 Ft
Warmup SPM 3,5 m2 fűtőszőnyeg80.354 Ft
Warmup SPM 4 m2 fűtőszőnyeg88.703 Ft
Warmup SPM 4,5 m2 fűtőszőnyeg98.095 Ft
Warmup SPM 5 m2 fűtőszőnyeg108.530 Ft
Warmup SPM 6 m2 fűtőszőnyeg127.662 Ft
Warmup SPM 7 m2 fűtőszőnyeg147.142 Ft
Warmup SPM 8 m2 fűtőszőnyeg160.360 Ft
Warmup SPM 9 m2 fűtőszőnyeg174.274 Ft
Warmup SPM 10 m2 fűtőszőnyeg187.493 Ft
Warmup SPM 11 m2 fűtőszőnyeg199.320 Ft
Warmup SPM 12 m2 fűtőszőnyeg217.061 Ft
Warmup SPM 15 m2 fűtőszőnyeg272.717 Ft